Петък, 19 Април 2024
FORUM - auto [xt]
(moderated by vladi)

Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  

Автор: ScarFace™

Изпратено: 01-07-2003 07:26:01
Pistov Shampionat

Interesuva me , zashto pistoviq shampionat go orqzaha taka?!?!?!Vidqhte li kolko pisti shte ima taq godina?!?!?Ami ako ne ste videli shte vi kaja 4, napolovina po malko ot minalata godina.Zashto nikoi ne se seti 4e na pistite hodqt pove4e hora ot kolkoto na ralitata.Na pista Sofia minalata godina imashe nad 100 000 4oveka po danni na organizatorite, s tova spiram da govorq:)


Автор: WRC

Изпратено: 01-07-2003 08:27:18
PARI, PARI I PAK PARI !!!
niama pari ! federaciyata opukva vsichko za ralitata. tam ima poveche lapane, zashtoto sastezaniata sa s po-mashtabna organizaciia i moje da se pokrie maksimalno biujeta.
osven tova momchetata s pistarkite nikoi ne im dava pari za poveche ot edin start, a za da iskarash edna pista s dobro karane sled vseki start tryabva da smenyash.. pone gumi da ne govorim za diskove i t.n.
Kakvo izliza, che niakoi ot racerite se gotviat ciala godina za edna pista i obiknovenno edva ia zavarshvat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za zritelite e got, ama za uchastnicite... tragedia!
Predstavi si, namirash si edin sponsor i toi ti kupuva gumi, minavash ednata pista - dobre, otivash na sledvashtata, baam izticha ti motora ili skorostite i sponsora uvisva, zashtoto ne e lud da dava pari za vaztanoviavane na grobnici! ot tam kakvo izliza - omagiosan krag PARI-PARI-PARI ! t.e. ako organizatorite BFAS sazdadat usloviyata /reklama, nagraden fond i t.n.-ama niako triabva da si mradne zadnika/ shte se nameryat i investitori za novi koli i poveche sastezaniya.... za sega polojenieto obache v BG e tova ! 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори





___________________________
MSGBOARD v2.0 POWERED

 
© 2002-2011, auto [xt]. All rights reserved. Powered by [xt]. нагоре