auto [xt] - http://www.xtdev.com/auto

СЪОБЩЕНИЯ : Ретро-парад за уикенда пред “Mr. Bricolage” в столицата - 04 Юли 2004 - 10:49

Полезни съвети за поддръжката на возила в пенсионна възраст обменяха цял ден вчера собственици на ретро автомобили в столичния квартал "Люлин", където веригата магазини "Mr. Bricolage" откри своеобразен ретроавтопарад. Феновете на маниашките коли пък с любопитство разглеждаха 15-те модела автомобили "Мерцедес", "Опел Капитан", "Буик", Ситроен" "BMV" и други, произведени между 1928 и 1970 година, които до едно са в движение.

Още по-голям беше интересът на собственици на стари коли, които освен от любов към ретрото, се возят на тях и по финансови съображения и имат нужда от конкретни съвети как да поддържат сами возилата си. Демонстрации на полиране, поддръжка на гумените уплътнения и подобни хитри бяха показани в съботния ден, както и най-ефективните съвременни препарати за поддръжка и освежаване на автомобила.

Съчетаването на полезното с приятното продължи след обяд, когато из столичния квартал "Люлин" тръгна безплатно ретро такси за всички, които искат да опитат екзотиката на бавното пътуване, което иначе се вижда само в старите ленти.

Мария Димитрова
в-к Монитор, 4.07.2004

 auto [xt]

Обратно

Powered by XTdesign, PHP & MySQL