auto [xt] - http://www.xtdev.com/auto

НАЦИОНАЛНИ : Финално кар-аудио надсвирване В Плевен - 19 Юли 2004 - 11:36
Автомобилните уредби събарят керемиди, победителите отиват на конкурс в Будапеща

Собственикът на "Тояга Саунд" събра очите на стотици автоманиаци със своя червен пикап, способен да озвучи градски площад. Софиянецът Александър Попов показа творението си на финалното кар-аудио надсвирване, което през почивните дни разтърси центъра на Плевен. То му осигури участие в европейския шампионат. Притежателите на най-яки автомобилни уредби от Стария континент ще пробват възможностите им от 16 до 19 септември в Будапеща.

Лекотоварният "Форд" на маниака е превърнат в огромна стереоуредба на колела. Тя може да произведе звук с мощност 11 хиляди вата. Усещането вътре не може да се опише с думи, но определено покачва адреналина. Звукът е перфектен, с дълбочина и обем. Оборудването е отнело месец и половина на екип от 10 човека. Попов притежава два магазина и пунктове за монтаж в София. Представител е на специализираната фирма MTX Audio у нас.

Над 20 негови събратя подредиха колите си на малък паркинг срещу градската градина и издуха усилвателите. Музиката, която колите тонколони свирят, се оценява от жури по международна таблица с 50 показатели, еднакви за цяла Европа. Целта е в малкото пространство на купето да постигнат усещане за пространство. Като затвори очи, човек трябва да се почувства като в зала, обясни директорът на българския клон на Европейската асоциация за автомобилна медиа.

Евгени Горанов
в-к Стандарт, 19.07.2004

 auto [xt]

Обратно

Powered by XTdesign, PHP & MySQL